Rommelmarkt / kofferbaksale

Een rommelmarkt/kofferbaksale als deze is bedoeld voor de particuliere inwoners van Houten die de zolder of de garage eens flink opgeruimd hebben en spulletjes met nog enige waarde en goede bruikbaarheid willen komen verkopen.

Op de populaire Facebook pagina's Houten Helpt Elkaar en Houten helpt kids worden dagelijks tientallen produkten te koop of te ruil aangeboden en gevraagd. In zeer korte tijd is de pagina bevriend geraakt met zo'n 9000 inwoners.
Daarnaast zijn er nog de Weggeefhoek Houten en ander specifieke Houtense facebook pagina's.

Mensen die elkaar niet kennen komen in contact met elkaar, kopen en verkopen aan elkaar of geven het zelfs gewoon gratis aan elkaar. Spullen worden hier sneller verkocht dan op het landelijke Marktplaats.nl
Een afspraak is snel gemaakt, de reisafstand is relatief kort en het contact is veelal leuk en spontaan.

Het bericht van een enkeling resulteerde in een stroom van geïnteresseerden in ook een kraam of een tafel, mits tegen een betaalbare prijs. Dat is gelukt en dankzij de medewerking van OptiSport de Wetering zijn zowel de deelname als de toegangsprijs laag gehouden.

Er is een verkooppunt aanwezig met de verkoop van koffie, thee en frisdrank, broodjes en koeken.

Voor bedrijven/ondernemers is er een mogelijkheid om promotioneel aanwezig te zijn. Verkoop van nieuwe producten is niet toegestaan.

Een plaats voor particulieren kost € 10,00 incl. 21% BTW
Voor bedrijven is de prijs € 25,00 incl. 21% BTW

Entreeprijs is € 1,00 - Er zijn voor deze rommelmarkt GEEN "early birds" tickets te koop. Handelaren/opkopers krijgen geen vervoegde toegang tot de rommelmarkt. Het vroeg aanwezig zijn om een kaartje te kopen is niet noodzakelijk.